donderdag 5 januari 2012

2012, het jaar van...

Nieuwe Sewing is Fun bijeenkomsten!
Voor de eerste bijeenkomst van 2012 staat normaal geprogrammeerd: broekjes of rokjes, aan u de keuze. Er zal ter uwer beschikking staan: een stapel knippies met patronen, en uiteraard kan u ook hier of hier uw inspiratie halen.
Qua stof die je nodig hebt is het afhankelijk van de maat uiteraard. Voor de grotere maten, en stoffen met patroon zou je met 1.5 meter wel moeten toekomen, en dan heb je ruimte om je 1 keer te misknippen J

Maar indien u niets hebt met rokjes of broekjes omdat uw kindekes in kwestie al genoeg spullen hebben, en omdat 1 van de goede voornemens is om u wat meer in te zetten voor het goede doel kan u ook kiezen om Van Katoen te helpen! Ze zijn op zoek naar boodschappentassen volgens patroon van  Eloleo, die gedoneerd worden door de maakster van de tas, aan Van Katoen. De tassen gaan gebruikt worden op 14 april als het evenement plaats vindt. Wie iets koopt uit de shop, krijgt zo een boodschappentas.
Kies dus zeker geen duur stofje uit, want de tassen worden dus kosteloos gedoneerd!
Maar denk aan de voldoening die u krijgt door het goede doel te steunen, en door op 14 april iemand met de door jou gemaakte boodschappentas te zien glunderen over haar aankopen!

Hopelijk tot maandag!

1 opmerking:

  1. Hallo,

    Ik zou nu maandag graag komen naar jullie bijeenkomst. Hoe laat begint het?
    Groeten,
    Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen