dinsdag 29 maart 2011

Woensdag 6 april

Op woensdag 6 april worden jullie terug verwacht in de Steenoven om 19u30. Er kan deze avond voortgewerkt worden aan het rokje, maar als jullie iets anders willen maken, dan hebben wij dit voor jullie in petto: de reversible bag. (Verypurpleperson)


Je kan het patroon hier downloaden. Printen op A4 en klaar is Kees. Er is ook een bijhorende tutorial voorhanden, als dat niet handig is.Voor deze tas heb je dus 2 verschillende stofjes nodig. Je kan de stof op voorhand al knippen, zo verlies je de avond zelf wat minder tijd.Polkadotjes heeft ook al een hele mooie versie gemaakt. (Tip: haar patroon is 1.5 keer groter)Het is dan aan jullie om minstens even mooie exemplaren te maken.Tot woensdag!

PS: Als we deze keer dorst hebben, zullen we terug in de cafetaria moeten bestellen. Blijkbaar is dit het reglement.5 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuke tas lijkt me dat om te maken. Ik heb de tas gedownload en hoop binnenkort om mijn blog te laten zien wat ik er van gebakken heb!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Merci voor de eer.
  Een kleine tip: ik gebruikt het patroon van Mamasha en die had dat ongeveer 150% vergroot. Anders valt de tas wel redelijk klein uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de tip!
  Grote tassen zijn altijd leuker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De 6de wordt nogal een dag voor die reversible zeg!

  BeantwoordenVerwijderen